Šefpavāra Jāņa Rozenberga gardie ēdieni

2011. gadā Šefpavārs Jānis Rozenbergs tika atzīts par Latvijas labāko pavāru. Jānis ir harizmātisks un pieredzējis pavārs, kuram pēc maltītes pasniegšanas lielākais gandarījums ir smaidīgs un gardi paēdis klients. Ikvienam restorāna apmeklētājam ir dota iespēja nobaudīt Jāņa gatavoto ēdienu un pārliecināties par viņa meistarību.

Šefpavāra Jāņa Rozenberga gardie ēdieni

2011. gadā Šefpavārs Jānis Rozenbergs tika atzīts par Latvijas labāko pavāru. Jānis ir harizmātisks un pieredzējis pavārs, kuram pēc maltītes pasniegšanas lielākais gandarījums ir smaidīgs un gardi paēdis klients. Ikvienam restorāna apmeklētājam ir dota iespēja nobaudīt Jāņa gatavoto ēdienu un pārliecināties par viņa meistarību.

Vecpuiša kūkas

Restorānā ikvienam klientam ir iespēja nobaudīt gardos “Vecpuiša” konditorejas šedevrus – sātīgas, mutē kūstošas kūkas, pufīgus mafinus, izsmalcinātus makarūrus un vēl daudz un dažādus gardumus, kuri gatavoti pēc Latvijā atzītas kūku meistares “Annas Pannas” receptēm.

Vecpuiša kūkas

Restorānā ikvienam klientam ir iespēja nobaudīt gardos “Vecpuiša” konditorejas šedevrus – sātīgas, mutē kūstošas kūkas, pufīgus mafinus, izsmalcinātus makarūrus un vēl daudz un dažādus gardumus, kuri gatavoti pēc Latvijā atzītas kūku meistares “Annas Pannas” receptēm.

Rīts sākas pēc pirmās kafijas tases

Restorāna “Vecpuisis” apmeklētājiem tiek dota lieliska iespēja nobaudīt gardu, aromātisku kafiju no “Mūsu espresso”, kas audzēta eksotiskajā Brazīlijā un sastāv no 100% Arabica kafijas pupiņām. Kafijai piemīt saldenas tumšās šokolādes garša ar ilgstošu, noturīgu pēcgaršu, un īrisa, kakao saldais aromāts.

Rīts sākas pēc pirmās kafijas tases

Restorāna “Vecpuisis” apmeklētājiem tiek dota lieliska iespēja nobaudīt gardu, aromātisku kafiju no “Mūsu espresso”, kas audzēta eksotiskajā Brazīlijā un sastāv no 100% Arabica kafijas pupiņām. Kafijai piemīt saldenas tumšās šokolādes garša ar ilgstošu, noturīgu pēcgaršu, un īrisa, kakao saldais aromāts.

Ieinteresēts īpašam notikumam?